nyttnorge.com

Chemtrails eller contrails. Nesten hver eneste dag av året blir det sprayet kjemikalier i luften over oss som blir værende og lager skyer. Disse kjemikaliene faller sakte ned på jorden og blir en del av luften vi puster inn.

Nytt Norge: Vi har vært i kontakt med myndighetene og får alltid samme svar. De sier at stripene vi alle kan se på himmelen kommer fra vanlige passasjerfly, og at det bare er vanndamp, helt normalt og ufarlig. Dette er ikke sant, og vi har ikke sett et eneste bevis for at dette stemmer, det er bare noe de påstår.

Hvis du tror at stripene på himmelen er normale, prøv å huske tilbake så langt du kan. Det var ikke chemtrails i det omfanget det er i dag. Himmelen var dyp blå, og ofte skyfri i mange uker i strekk.

 

Himmelen en dis

I vinter har det ikke vært en eneste skyfri dag. Nesten alle skyene vi har hatt den siste måneden kommer fra fly. Uten fly hadde det ikke vært skyer og himmelen hadde vært blå hver dag.

Slik skal en ekte dyp blåfarge være. Det var slik det var for 20 år siden, nå er hele himmelen bare en hvit dis hver eneste dag. Husker du sist du så en slik farge?

Frykt og apati har tatt overhånd

Hvis man søker på nettet etter ‘chemtrails norge’ finner man flere artikler som prøver å lure oss til å tro at det ikke fins, at det ikke er farlig og at det er normalt. Hvis de påstår at det er normalt å blokkere sola og lage en hvit dis som tar ukesvis på å forsvinne med fly så bør det ringe en alarmklokke. Dette er ren dis-informasjon, og de som står bak disse nettstedene lider enten av ekstrem fornektelse eller skriver på oppdrag fra de som gjennomfører sprayingen av luftrommet.

Hvis en bil kjører gjennom sentrum og forurenser så kraftig at vi ikke kan se gata hadde folk ringt politiet og eieren av bilen hadde blitt stoppet og bøtelagt umiddelbart. Når vi ser fly legge striper over hele himmelen er det ingen som har lyst til å finne ut hva det er eller prøver å få det stoppet.

 

Epidemi

Vi blir fortalt at det er mer striper nå fordi folk flyr mer enn før. Skal det så lite til å lure folk? Hva er det vi er redd for egentlig? Hvorfor tror vi ikke våre egne øyne?

Vi har nå kommet til et punkt der apatien til det Norske folk har blitt en epidemi. De fleste av oss tør ikke se opp på himmelen engang, og snakker om at det fint vær selv om hele himmelen bare er en hvit dis og alle skyene er smurt utover som et van Gogh-bilde.

Ekte skyer som er dannet naturlig ser ikke slik ut, det er noe alle vet, men ingen som tør å tenke på.

Les mer.

DEL
 • nick

  Jeg håper at denne nettsiden forsvinner snart

  • buddha

   Jeg håper at du forsvinner snart.

   • nick

    Og du kan gjerne bli nedsprayet med chemtrails

    • buddha

     Tror du på dette?

     • nick

      Ser ikke du julenissen med Rudolf og alle reinsdyra på himmelen du da kanskje ?

     • Chou Zi

      Rudolf er rød på nesen og du er rød i …

 • buddha

  Er dette Nyhetspeilet?

 • Per Klaveers ;;::;:; ✈

  Ja selvfølgelig sprayes det kjemiske stoffer for flere agendaer ligger bak .Et er å endre klimaet som eks på vestlandet betyr lite blå himmel og enda mindre sol. Vi kan si at klimaendringene skyldes sprayingen som pågår med fly..Disse som man kan observere på flightradar24. programmet som flyr over Norge uten å mellomlande i det de legger igjen ekspanderende kjemistriper…