nyttnorge.com

Chemtrails i Norge blir offisielt. Det de sprayer utenfor norskekysten vekker internasjonal oppsikt. Vestlandet under angrep. I forrige måned ble det rapportert at det for første gang er registrert over 3000 tilfeller av tykktarmskreft i Norge

I en video som er lagt ut av den populære YouTube-kanalen, That is impossible, blir det fokusert på data som er registrert utenfor norskekysten.

Hva er det de holder på med, spør mannen som har laget videoen. Det er hver dag nå. Chemtrails og HAARP.

Ta en titt på denne videoen.

 

 

Hva skjer på vestlandet?

I forrige måned ble det rapportert at det for første gang er det registrert over 3000 tilfeller av tykktarmskreft i Norge, og den største forekomsten av denne typen kreft er på Vestlandet.

Tallene viser at det er de tre vestlandsfylkene Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal og Hordaland hvor folk oftest blir rammet av denne kreftformen. Her ligger forekomsten på mellom 60 og 65 pr. 100.000 innbygger. Til sammenligning ligger den i Hedmark på mellom 40 og 45.

 

 

– Vi har ingen god forklaring. For fem år siden var det mye i Rogaland, og nå litt lenger nord på Vestlandet, fortalte direktør Giske Ursin i Kreftregisteret i et intervju med NRK Dagsrevyen 23oktober i år.

Myndighetene sin forklaring er “usunn livsstil”. Men vet ikke hvorfor dette forekommer mer på vestlandet enn andre steder i Norge. Kanskje det kan ha noe med hva de sprayer over oss?

DEL