nyttnorge.com

Forfatter Rodney Cluff delte sin tro på at Hollow Earth Theory er ekte i radiointervjuet med Goerge Nooreys program Coast to Coast. Historien handler om norske Olaf Jensen som reiste i tid til den hule jorden og levde der i to år.

Han foreslo at gjennom åpninger i både nordområdene og sørområdene (nord og sørpolen) kan man komme inn i et stort indre kontinent som tennes av en indre sol.

Fra vitnesbyrd som Olaf Jansen fortalte om den hule jorden presenterte Cluff en rekke data om den indre jordverden.

 

Etterkommere av vikinger

Vegetasjonen er veldig frodig der, saJansen – epler vokser kan vokse så stor som en persons hode, og druer er størrelsen på appelsiner. Innbyggerne er også ganske store, fra 7 til 15 fot høye og kan leve opptil 800 år, forteller Cluff i intervjuet.

I stedet for romvesen mener han at de er etterkommere av vikingene og isrealitter. Cluff fortalte at vikingen fant åpningen da de var på nordpolen. De kom tilbake og fortalte sine egne om åpningen på nordpolen. De pakket sakene og reiste i lag tilbake til nordpolen og beveget seg inn i den indre jorden, fortalte Cluff. (Cluff snakker om dette 13 minutter ut i intervjuet).

Gjennom deres teknologi har de bygget “flying saucers” bemannet av androids, bemerket han. Cluff har slått seg sammen med Steve Currys ekspedisjonsfirma og planlegger en 24-dagers tur ombord på en russisk atombreaker som håper å komme inn i nordpolaråpningen.

Historien om Olaf Jansen

Olaf Jansen og hans far var norske fiskere på 1800-tallet, som ifølge deres religiøse mytologier av Odin og Thor trodde på et land “utenfor nordvind” som var befolket  av giganter i et paradis.

På en av deres reiser til Franz Joseph Land for å samle noen elfenben bestemte de seg under gunstige værforhold å reise til dette usynlige landet av deres forfedre og se det en gang for alle med egne øyne.

Olaf Jansens reise til den indre jorden.

Den røffe guden katalogiserer sin reise til dette skjulte landet, skriver TPC.

 

 

DEL