nyttnorge.com

Er jorden rund eller flat? Flere stiller seg nå spørsmålet i det som har blitt et veldig hett tema på sosiale medier.

I Norge er det flere som påstår jorden er flat. NyttNorge.com har lagt ut flere saker og videoer der de kommer med bevis.

 

Blogger Christian Paaske stilte spørsmålet for et par år siden da han skrev:

Er den største bløffen i historien teorien om at jorden er rund? Er bildene av jorden sett fra verdensrommet  manipulert? Er jorden slik den ser ut – flat? Er verden blitt holdt for narr helt siden materialistisk vitenskap hevdet den fysiske verden er den virkelige og ikke den åndelige.

Er livets matrix et dataspill og en drømmeverden? Er ikke en rund eller flat jordklode som svever rundt i et verdensrom uten begynnelse eller slutt er urealistisk uansett? Er ikke noe slikt kun mulig i en drøm? Det betyr ikke at naturlovene ikke gjelder. En rund jordklode er kanskje ikke korrekt i forhold til disse, men en flat er?

 

Jarle Andhøy

Den reiseglade Jarle Andhøy blir tatt frem i et intervju der de diskuteer den flate jorden.

I intervjuet blir det diskutert hvorfor Andhøy ikke kan reise tilbake til Antartica.

– Antartica er kontrollert og styrt av militæret. Hvis du prøver å reise dit på egen hånd blir du plukket opp og arrestert. Det var en mann som heter Jarle Andhøy som prøvde å reise til Antartica. Han ble plukket opp og arrestert av militæret. Det er et godt bevis på at de ikke vil at du skal vite hva som skjuler seg på andre den andre siden.

Se intervjuet her:

 

Også Richard Bird fortalte i et intervju på 50-tallet at det ligger et gigantisk kontinent bak Antartica der ingen mennesker har vært. Intervjuet har skapt stor debatt i senere tid.

Det intervjuet kan du se her.

DEL