nyttnorge.com

Har du våknet om morgenen og oppdaget uforklarlige kloremerker på kroppen? Dette kan være utført av demoniske krefter som ønsker å hindre din sprituelle oppvåkning.

Mange har opplevd uforklarlige kloremerker på kroppen som de vet at de ikke har påført selv. Det skjer ofte om natten. Plutselig våkner man og ser risper på armer, ben eller rygg.

 

Tre kloremerker

Hva skjer med disse personene? Mange leger tilbyr medisinske forklaringer, mens andre hevder at leger ikke kan forklare årsaken til deres mystiske kloremerker.

Spiritual Research Foundation skriver at tre kloremerker på kroppen  som oftest representerer demoniske angrep.

Nettstedet skriver at målet til den demoniske energien er å demoralisere søkende personer som har en spirituell oppvåkning. Dette kan gjøres gjennom å bryte ned og ødelegge personens ønske om videre utvikling ved å intensivere angrepene fysisk og psykisk.

Ved slike angrep kan få få fysiske og psykiske plager som er demoraliserende og som gjør at man mister lysten til å søke seg videre.

* Søkende personer er de som gjør en ærlig og oppriktig innsats på daglig basis for å vokse åndelig.

 

Spøkelser/negativ energi/demoner har også andre ønsker ved angrep på vanlige personer. Dette kan være;

 • Hevn
 • Ønske om å tilfredsstille sine ønsker/begjær (Ofte av seksuell art)
 • Tilfredstillelse gjennom å bryte ned/plage andre mennesker

 

SSFR skriver videre at vi er inne i en spirituell krig, mellom det gode og onde, hvor dette vil eskalere i 2018 frem til en global sprituell oppvåkning i 2025.

Ifølge Manchester Paranormal Investigations (MPI) er demonangrep sjeldne. De tror mange forveksler demoner med sinte ånder, men mener kloremerker og bitemerker kan være resultat av demoniske krefter.

 

 

DEL
 • TheWest

  Hehe… har ikke Invernes kommentert her inne ennå 😉

  • invernes

   Jeg våkner hver dag og det ser ut som en katt har herjet på meg, enda jeg ikke har noen katt 😮

   • Chou Zi

    Dette er ikke noe å spøke om.